Despre noi

        Depozitul de jaluzele este o companie din orașul Popești Leordeni bazată pe comercializarea sistemelor profesionale de umbrire interioară și exterioară. Produsele comercializate sunt realizate din materiale de o calitate superioară, cu foarte mare atenție de către un personal calificat ce are peste 10 ani de experiență în domeniu.

       Produsele pe care le comercializăm se împart în două categorii:

-sisteme de umbrire interioară unde regăsim: jaluzele verticale; jaluzele orizontale din aluminiu; rolete textile blackout; rolete day&night; rolete screen; jaluzele romane și jaluzele plisate

 -umbrire exterioară unde putem găsi: rulouri exterioare din aluminiu; plase anti insecte; copertine retractabile; rulouri transparente din pvc; pergole; jaluzele orizontale exterioare.

PROIECTUL TAU – MISIUNEA NOASTRA !

depozitul de jaluzele

       Scopul nostru este de a simplifica modul de achiziție a sistemelor de umbrire, în acest sens am implementat un sistem de consultantă profesională pe care îl oferim gratuit clienților noștri, cu un simplu click pe site-ul www.depozituldejaluzele.ro sau un apel, aceștia vor scăpa de grija insectelor și a razelor puternice ale soarelui.

Un alt mare avantaj al companiei noastre este acela că oferim un termen de livrare foarte scurt 1-3 zile pentru produsele de interior si 5-7 zile pentru cele de exterior.

        Depozitul de jaluzele vă oferă servicii complete, de la consultanță pană la montaj!

2024
test